Després d'estrenar la Primera Divisió amb dos partits consecutius a Montilivi, contra l'Atlètic de Madrid i el Màlaga, el Girona viurà el seu primer desplaçament a la màxima categoria a la tercera jornada. I ja en coneix l'horari, després que la Lliga el fes públic ahir, juntament a la resta dels duels que es disputaran del 8 a l'11 de setembre. L'equip que dirigeix Pablo Machín visitarà l'estadi de San Mamés per enfrontar-se a l'Athletic Club. Ho farà el diumenge dia 10, a partir d'un quart de cinc de la tarda. El Bilbao-Girona no es podrà veure en obert, sinó que serà retransmès pel canal beIN Sports.

Abans, els gironins hauran rebut de manera consecutiva a l'estadi i calcant l'horari, a Atlètic i Màlaga. Els matalassers vindran la setmana vinent, el 19 d'agost. Uns dies més tard, el 26 del mateix més, serà el torn del conjunt andalús. Tots dos enfrontaments estan programats a la mateixa hora: les 20.15.

Aquella mateixa jornada, la tercera del campionat, depararà algun duel d'allò més interessant. Un d'ells és el derbi català que protagonitzaran el Barça i l'Espanyol al Camp Nou. Està previst pel dissabte, dia 9, a partir de les 20.45 hores. Aquell mateix dia, una estona abans (a partir d'un quart de cinc de la tarda), a Mestalla es veuran les cares el València i l'Atlètic de Madrid.