Christian Stuani ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador del Girona, unes setmanes després de fitxar procedent del Middlesbrough anglès. L'uruguaià, un dels noms més destacats del mercat d'estiu blanc-i-vermell, ha promès "treball, sacrifici" i també "gols" que serveixin per "ajudar l'equip a aconseguir els seus objectius", encara que no ha volgut prometre cap xifra.

Després que el director Quique Cárcel en destaqués la seva "experiència" a la Primera Divisió i de mostrar-se molt "content" de tenir-lo a la plantilla, Stuani ha agafat el relleu, assegurant que tenia "moltes ganes" de tornar a la lliga espanyola després d'una "bonica experiència" a Anglaterra. "Agraeixo la confiança que el club ha dipositat en mi, espero tornar-li el més ràpidament possible", ha dit.

Ha destacat el "bon ambient" que s'ha trobat al vestidor i també la "gent treballadora" que hi ha a la plantilla, abans de definir aquesta nova aventura a Girona com un "desafiament" que ha decidit acceptar encantat. "Hem de gaudir d'aquest any tots plegats i tenir il·lusió per guanyar cada partit i quedar-nos a la categoria. Estic encantat per com m'han rebut i espero deixar el Girona a Primera", ha afegit.