De manera paral·lela a la construcció de la plantilla i treballant, tant o més a contrarellotge que Quique Cárcel, les feines per convertir l'estadi de Montilivi en un camp de Primera Divisió avancen amb dues dates marcades en el calendari: dimarts vinent, partit contra el City, quan ha d'estar acabada la nova grada del gol nord i Montilivi ja ha de tenir una capacitat per sobre dels 11.000 espectadors. I, quatre dies més tard, el dissabte 19 d'agost, en la primera jornada de lliga on el club espera poder obrir la nova grada de preferent arribant ja als 13.500 seients.

Ahir, per exemple, ja es varen començar a col·locar els primers seients vermells a la nova grada de gol nord que ja està totalment instal·lada. En els propers dies també s'hi col·locarà una lona publicitària per la part exterior que en millorarà el seu efecte estètic. En aquest mateix gol nord s'ha tornat a obrir un antic accés a l'estadi perquè els aficionats de la zona alta del gol, la part que s'ha ampliat, no hagin d'entrar per l'accés de costat de tribuna i evitar així possibles aglomeracions.

Pel que fa a la zona de preferent, ahir ja eren visibles els treballs per col·locar les bases del que serà l'ampliació d'una graderia que passarà a tenir, entre dalt i abaix, al voltant de quatre milers de localitats. La zona de preferent és la que sempre ha despertat més preocupació, històricament hi ha hagut esfondraments i moviment de terres, però, en canvi, la col·locació de la nova grada és més senzilla que al gol nord perquè el terreny és planer. Aquesta menor complexitat tècnica de la grada de preferent és el que fa pensar al club que s'arribarà a temps per al partit contra l'Atlètic de Madrid.