Les peces del trencaclosques han acabat encaixant i Marc Muniesa és nou jugador del Girona. El central de Lloret de Mar feia tres dies estava per terres gironines després d'arribar a un acord per incorporar-se a l'equip de Montilivi, amb qui fins i tot ja havia passat la revisió mèdica, però faltava el vist-plau de l'Stoke City que no volia donar llum verda a la cessió de Muniesa fins a assegurar-se l'arriba d'un substitut.

La setmana passada els anglesos havien aconseguit la cessió d'un defensa, Kurt Zouma del Chelsea, però el seu tècnic, Mark Hugues, encara en volia un altre: Bruno Martins-Indi (Porto). Una operació que s'ha acabat concretant aquest mateix matí permetent així l'arribada de Muniesa a Girona on competirà amb Juanpe per un lloc com a central esquerrà en l'habitual dibuix de Pablo Machín.

Format al futbol base del Barça arribant a debutar amb el primer equip de la mà de Pep Guardiola, Marc Muniesa ha jugat els últims quatre temporades a la Premier League amb l'Stoke City, però mai ha acabat de ser titular indiscutible jugant una seixantena de partits en total.