Pere Pons vestirà la samarreta del Girona, com a mínim, tres temporades més. El jugador i també el club fa setmanes que treballaven en una renovació que avui mateix ha vist la llum. Totes dues parts s'han posat d'acord i aquest mateix migdia s'ha fet oficial que el de Sant Martí Vell ha ampliat el seu contracte fins el 2020.

Pere Pons, un dels pals de paller del vestidor i un futbolista que fa un munt de temporades que és a la casa, acabava contracte el proper 30 de juny. La direcció esportiva, encapçalada per Quique Cárcel, tenia en ment lligar a un dels seus principals valors i fa temps que s'havia posat en contacte amb ell i el seu representant per arribar a una entesa i allargar el vincle. El propi jugador havia reconegut en més d'una ocasió que no hi havia d'haver "cap problema" per entendre's i que esperava tancar-ho "aviat".

Així ha sigut i avui mateix, a poques hores d'enfrontar-se al Manchester City i amb l'inici de Lliga a tocar, Pere Pons ha signat la seva renovació fins el 2020.

Format al futbol base blanc-i-vermell i integrant del juvenil de Divisió d'Honor que va fer història unes temporades enrere quedant només per darrere de Barça i Espanyol, el gironí debutava amb el primer equip el 2012. Va marxar cedit a l'Olot durant uns mesos del curs 13/14 i l'any següent, ja amb Pablo Machín, es convertia en un referent al mig del camp. Acumula més de 130 partits a Segona A i en els propers anys confia seguir creixent a Primera.

La presentació oficial d'aquesta renovació es celebrarà demà, a dos quarts de 5 de la tarda a la Casa Club del Golf PGA de Caldes de Malavella.