L'alegria amb què van sortir una bona colla d'aficionats de l'estadi després de la victòria de dimarts contra el City (1-0) es convertir en cara de pomes agres quan, al tornar, es van trobar amb una multa al cotxe. Van ser bàsicament seguidors que havien aparcat al carrer dels Jocs Olímpics a sobre la vorera o damunt de la gespa, indrets on fins aquesta temporada era habitual veure-hi vehicles estacionats els dies de partit. Les sancions van generar molt de malestar entre els afectats que van expressar el seu disgust i disconformitat a través de les xarxes socials. En aquest sentit, mentre el club es rentava les mans de qualsevol responsabilitat i desviava l'assumpte a l'Ajuntament, el consistori anunciava un canal de comunicació (mobilitatgironafc@ajgirona.cat) per tal que «veïns i aficionats facin arribar suggeriments i comentaris sobre la mobilitat i seguretat» els dies de partit.

Després del primer dia del dispositiu de mobilitat i seguretat, des de l'Ajuntament s'asssegurava que «la circulació i mobilitat de vehicles a la ciutat i al voltant del camp es va dur a terme sense incidències», tot i que recordava que «diversos cotxes van estacionar en espais en els quals no es permet aparcar a la rodalia d el'estadi». Segons la tinenta d'alcaldia i regidora de Serveis Socials, Habitatge i Seguretat de l'Ajuntament, Sílvia Paneque, és «la Policia Municipal» l'encarregada de «donar compliment al perímetre de seguretat establert pels Mossos». Al mateix temps, Paneque reconeixia que «caldrà afegir-hi millores per tal que els aficionats arribin amb comoditat i que els veïns desenvolupin la seva vida amb perfecta normalitat».

De la seva banda, el regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, valorava positivament el primer dia del servei de bus habilitat pels dies de partit i que unes 250 persones van utilitzar. «Cal que la gent recordi que recomanem assistir al camp amb transport públic. Les persones que ho van fer van quedar molt satisfetes», deia el regidor.