A l'espera que a partir del mercat d'hivern finalitzi la sanció imposada per la FIFA per fitxar menors d'edat i Diego Costa i Vitolo puguin afegir-se a la plantilla, l'Atlètic de Madrid enceta una nova temporada amb Antoine Griezmann com a gran referent. El davanter francès és l'autèntica icona d'un equip que de la mà de Diego Pablo Simeone ha aconseguit no només tornar a ser un dels grans de la Lliga espanyola sinó barallar-se amb els millors d'Europa i arribar a dues finals de la Lliga de Campions.

Als seus 26 anys, Griezmann és el líder i el jugador més desequilibrant del millor Atlètic de Madrid de la història. Ara bé, entre els molts mèrits que ha fet el francès durant la seva carrera no hi ha cap victòria davant el Girona. Segurament que és una anècdota però Griezmann no sap què és guanyar el Girona. El davanter francès es va formar al planter de la Reial Societat i amb 18 anys es va enfrontar en dues ocasions al Girona quan tots dos equips militaven a Segona Divisió A. Era la temporada 2008-09 i en la quarta jornada de Lliga, el conjunt de Cristóbal Parralo va estar a punt de donar la sorpresa a Anoeta. Al minut 79, el marcador dibuixava un interessant 1-2 gràcies als gols de Kiko Ratón i Peragón -des d'uns 30 metres- que havien avançat dues ocasions els gironins. Agirretxe però, s'encarregaria de salvar els mobles i fer el 2-2 final al minut 80. Aquell dia, Griezmann va sortir a la segona part en el lloc de Jonathan Estrada. En el partit de la segona volta a Montilivi, Griezmann ja estava consolidat a l'onze titular malgrat la seva joventut. Tot i això tampoc va poder fer res per evitar la derrota de la Reial davant l'equip de Narcís Julià, que havia rellevat Parralo. El matx el va decidir un gol de penal -per unes dubtoses mans d'Ansotegi- transformat per Calle (m.83).

Griezmann continuaria creixent amb la Reial Societat a Primera durant quatre temporades fins que l'Atlètic va pagar 30 milions per endur-se la perla d'Anoeta. El francès ha explotat de blanc-i-vermell els darrers tres cursos en els quals ha marcat 25, 32 i 26 gols respectivament entre totes les competicions. Això sí, pel que fa a títols, al seu palmarès només hi figura la Supercopa d'Espanya (14-15) guanyada al Reial Madrid. Pel que fa a competicions de seleccions internacional, Griezmann també es va endur una decepció a la final de l'Eurocopa de l'estiu passat celbrada al seu país. França va arribar a la gran final i malgrat sortir com a favorita a totes les travesses va caure a la gran final davant Portugal, arran d'un gol del davanter Eder.

En aquella Reial Societat de Griezmann que va aconseguir tornar a Primera a final de temporada, també hi figurava Claudio Bravo. El porter xilè, que dimarts va tornar a trepitjar Montilivi amb la samarreta del Manchester City, va ser titular en els dos partits contra el Girona i va encaixar els gols de Kiko Ratón, Peragón i Antonio Calle.