El Girona ha anunciat aquest migdia que ha arribat a un acord amb el central Kiko Olivas per rescindir el contracte que unia les dues parts. Olivas ja sabia des del final del curs passat que Pablo Machín no hi comptava per jugar a Primera divisió, però ha estat fent la pretemporada amb l'equip amb normalitat a l'espera de resoldre la seva sortida. Dissabte ja va quedar fora de la llista de convocats pel duel amb l'Atlètic de Madrid.

El futur de Kiko Olivas, que va arribar a Montilivi procedent del Sabadell, l'estiu de 2015, apunta a Valladolid, on coincidiria amb els exjugadors del Girona Becerra i Mata. Tots dos, per cert, van ser suplents en la primera jornada de lliga, en la qual l'equip castellà va caure al Nuevo Zorrilla contra el Barça B. El porter no va jugar, i el davanter va sortir els darrers minuts.

Amb la marxa d'Olivas el resol la situació d'un altre dels jugadors que no comptava pel club per jugar a Primera. Ara falta confirmar si Ramalho i Eloi, que tenien a l'aire la seva continuïtat, es quedaran.