El lateral del Màlaga Miguel Ángel Garrido Cifuentes "Cifu" ha explicat aquest dimecres que per a ell és "il·lusionant" poder enfrontar-se dissabte al Girona, l'equip en què va estar cedit l'any passat pel club andalús, "i veure-ho a Primera", però ha avisat que serà un rival "molt difícil" en ser un conjunt molt compenetrat.

Cifu ha indicat en roda de premsa que els futbolistes del conjunt gironí, que acaba de pujar a la màxima categoria, "porten molt temps treballant aquest sistema junts, el seu entrenador (Pablo Machín) porta allà tres anys i mig, i tenen molt clar al que juguen", per la qual cosa s'ha mostrat convençut que el seu exequip "no sortirà a especular".

"Saben el que han de fer i ho fan bé. És un equip molt intens, que t'exigeix ??molt", ha dit el defensa del Màlaga, que ha afegit que, pel seu coneixement del rival, si pot "aportar alguna cosa més" sobre les "pautes" amb les que va treballar al quadre gironí, ho farà.

Després de la derrota blanc-en la seva estrena de lliga davant l'Eibar (0-1), dilluns passat a La Rosaleda, Cifu ha subratllat que afrontaven el començament de la Lliga "amb il·lusió, amb ganes de sumar a casa", i ha lamentat que al final no van poder aconseguir-ho, de manera que ara aniran "a Girona a fer un partit seriós i aconseguir els tres punts".

El lateral també ha dit que està treballant per poder debutar a Primera quan el tècnic Míchel ho estimi oportú i ha considerat que el Màlaga és "un bloc" i també "un equip versàtil", que es pot "adaptar a diversos sistemes o estils de joc fins i tot en un mateix partit ", ja que treballen" els sistemes "i poden" començar amb un i canviar-lo".