«Sempre vull guanyar. Soc molt competitiu, vinc a ajudar a l'equip a fer una bona temporada i a fer bones les bones perspectives que tinc». El nou davanter del Girona, Larry Kayode, va aterrar a Catalunya per jugar els seus primers minuts, dissabte passat contra l'Atlètic, sense gairebé haver-se entrenat amb la resta dels seus companys. I la va tenir. Al 93, un cop de cap seu el va rebutjar miraculosament Oblak per evitar la victòria gironina.

A la seva roda de premsa de presentació ahir al PGA de Caldes es va poder veure un jugador que pot ser emblemàtic, amb bona presència, simpatia, bona predisposició i ganes de fer-se sentir, tant ell com el Girona, aquesta temporada. Tant és així que no va dubtar a proposar que «espero que puguem acabar la lliga entre les sis primeres posicions i classificar-nos per a l'Europa League». Unes paraules valentes i esperançadores. Si més no mostren l'ambició que ha arribat aquest davanter nigerià de 24 anys, que aterra a Girona després de fitxar pel Manchester City procedent de l'Àustria de Viena, el seu antic club i amb el qual va excel·lir en la seva faceta golejadora anotant 30 gols en les últimes dues temporades.

Kayode tenia ofertes d'altres equips, tant d'Espanya com de França, però en part, es va decantar per Girona després d'escoltar la seva família. «El meu pare, en pau descansi, em va dir que un dia arribaria a jugar a una de les millors lligues del món. Quan em va arribar l'opció, la vaig estudiar amb la meva mare i la meva dona i sabíem que era la millor», va recalcar el nou davanter del Girona que, de les seves qualitats va dir, entre riures, que seran els aficionats i els periodistes els que diran si és o si no és bo.

Durant la seva presentació es va mostrar en tot moment molt il·lusionat amb aquest nou repte que se li presenta i va evidenciar la seva faceta de companyerisme i voluntat per ajudar sempre al seu equip. «Sempre vull donar el millor quan estic dins el camp. Tenim molt bons jugadors, em vull centrar a entendre'm amb els meus companys i aconseguir bons resultats per fer una molt bona temporada», va dir. Una de les primeres coses que va fer en arribar va ser parlar amb l'entrenador, Pablo Machín. «Estic aprenent molt en els entrenaments, sobretot sobre com m'he de col·locar o moure dins el terreny de joc. Tots els moviments que em demanen els he d'anar adquirint i no és un aspecte en el qual vegi que em pugui trobar dificultats».

Del futbolista, el secretari tècnic del Girona, Quique Cárcel, va dir que «té un nivell competitiu molt alt» i que «és un davanter que agradava a molts equips. El fet que el City s'interessés per ell ens va obrir la porta. Crec que és un futbolista molt interessant i en sentirem a parlar molt».