A Quique Cárcel encara li queden dies per estar pendent dia i nit del telèfon i dels últims moviments de mercat que es donen per acabar de tancar la plantilla del Girona. En els últims dies, les arribades de Kayode i Mojica han apuntalat les posicions del carril i a la davantera, llocs, precisament, on el club espera realitzar almenys una altra incorporació per a cada línia per completar l'equip.

«No firmarem a ningú per firmar, no ens precipitarem», va dir el secretari tècnic del Girona, conscient que tot i que queden deu dies perquè es tanqui el mercat de fitxatges, es mostra confiat a aconseguir els seus objectius i a satisfer les demandes dels tècnics per acabar tenint «la plantilla més competitiva possible».

En el capítol d'entrades, Cárcel no va descartar l'arribada d'un altre davanter després de la de Kayode. Buscarien en el mercat un perfil d'atacant més corpulent i capaç d'aguantar bé les pilotes, un jugador més semblant a Stuani. «El mercat de davanters és molt difícil i amb l'arribada dels tres que tenim hem fet un pas endavant. El sistema tàctic també està canviant i dependrà també del que trobem», va recalcar Quique Cárcel, qui també va deixar clar que «hem firmat dos puntes molt ràpids i en busquem un de més fort, però pot ser que finalment n' arribi un altre del perfil de Marlos o Kayode o bé que no arribi ningú més».

La porta està oberta per a la possible incorporació d'un altre davanter però l'equip també té proritats en la zona defensiva. Fa pocs dies es concretava el retorn del colombià Mojica per ocupar el carril esquerre de l'equip i ara, la secretaria tècnica desitja trobar-li competència a Maffeo per la dreta. Amb el comodí d'Aday, que podria jugar per les dues bandes, el Girona confia a trobar un carriler dretà natural i així tenir doblada la posició. Un cas similar passa a l'eix de la defensa, on es vol pentinar el mercat per trobar un altre defensa central que pugui també tenir qualitats per ocupar, si és el cas, la posició de pivot al mig del camp.

Eloi i Ramalho, pendents

La situació d'aquests dos futbolistes és la mateixa en la qual se'ls va posicionar un cop va acabar la temporada passada. Formen part de la plantilla però, en funció del mercat de fitxatges, se'ls obrirà la porta de sortida o bé es quedaran a l'equip durant tota aquesta temporada. «Són dos jugadors que es mereixen el màxim de respecte, tot i saber quina és la situació s'estan entrenant molt bé i fan pinya amb l'equip. Si al final veuen que no tenen minuts i creuen que poden sortir ho analitzarem», va assegurar Quique Cárcel. Eloi, que segueix lesionat, té una dura competència ja que la zona del mig del camp ha estat molt reforçada i compta amb fins a cinc futbolistes, sis si comptem amb la polivalència de Portu, que poden ocupar les posicions del triangle al centre del camp. Ramalho, que no va ser convocat en el primer partit de lliga contra l'Atlètic, veu com no estan doblades les tres posicions de l'eix defensiu, però que és una zona on el Girona es podria reforçar en els últims dies que queden de mercat.

Kiko Olivas se'n va a Valladolid

Després d'arribar a un acord per rescindir el contracte que encara l'unia amb el Girona, ahir el Valladolid feia oficial el fitxatge de Kiko Olivas, que es retrobarà amb exgironins com Mata i Becerra. Firma per tres temporades.