Girona i Màlaga, amb sensacions diferents, busquen la seva primera victòria CAT-FUTBOL: GIRONA - MÀLAGA (Prèvia)

Girona i Màlaga buscaran la seva primera victòria a la Lliga aquest dissabte a l'Estadi Municipal de Montilivi en un partit entre dos equips que arriben amb sensacions molt diferents.

El cap de setmana passat, en la primera jornada, els futbolistes de Pablo Machín van plantar cara a un candidat al títol com l'Atlètic de Madrid i van acabar empatant (2-2). En canvi, els malaguenys, que només van poder guanyar un dels nou partits de pretemporada, van perdre contra l'Eibar (0-1).

En aquest sentit, el carriler del Girona Aday Benítez avisava aquesta setmana del perill de jugar contra un rival amb l'orgull ferit: "El Màlaga em fa una mica de por. L'altre dia els vaig veure contra l'Eibar i crec que no van estar massa bé. Això és una arma de doble tall, perquè vindran forts. Hem d'estar preparats".

Tot i així, els aficionats blanc-i-vermells tenen motius de sobres per veure una altra bona actuació del seu equip, que aquesta setmana estrena nous propietaris, formalitzada ja la compra per part del City Football Group i Girona Football Group, una empresa que controla Pere Guardiola.

L'alineació de Pablo Machín per al partit contra el Màlaga pot ser la mateixa que la de dissabte passat. L'única variació podria estar en el carril esquerre, on Aday Benítez, que contra l'Atlètic de Madrid va disputar el seu partit número 100 amb la samarreta del Girona, podria cedir el seu lloc en l'onze al nouvingut Johan Andrés Mojica.

El Màlaga no vol perdre més temps per trobar el camí de la victòria i per a això haurà de superar la il·lusió del que acaba de pujar. Els malaguistes després d'una pretemporada amb resultats més negatius que positius, van iniciar aquest campionat amb una derrota que té preocupat els diferents sectors del club.

L'equip que dirigeix Míchel González va donar una pobra impressió contra l'Eibar, sobretot en la segona part, en què es va veure inoperant en atac, per la qual cosa ara necessita puntuar a l'estadi Motilivi perquè no arribin tan d'hora els nervis.

Míchel té per dissabte les baixes del migcampista Keko i dels defenses Miguel Torres i l'uruguaià Federico Ricca, els tres lesionats. Aquest enfrontament és inèdit, ja que els dos equips no s'han mesurat mai en la seva història en les diferents categories del futbol espanyol.

Alineacions probables:

Girona: Gorka Iraizoz; Pablo Maffeo, Pedro Alcalá, Bernardo Espinosa, Marc Muniesa, Johan Mojica o Aday Benítez; Pere Pons, Àlex Granell, Borja García, Portu; i Christian Stuani.

Màlaga: Roberto; Rosales, Baysse, Luis Hernández, Juan Carlos; Juanpi, Recio, Kuzmanovic, Ontiveros; Adrián i Borja Bastón.

Àrbitre: Jaime Latre (Col·legi aragonès).

Estadi: Estadi Municipal de Montilivi.

Hora: 20:15h.

--------------------------------

La clau: Després de perdre a casa contra l'Eibar, el Màlaga intentarà aixecar-se puntuant al camp del Girona, que arriba amb la confiança d'haver empatat amb l'Atlètic de Madrid.

La dada: Christian Stuani, autor d'un doblet en la primera jornada, ha marcat tres gols i ha repartit dues assistències en els deu partits de lliga que ha jugat contra el Màlaga.

La frase: "Això no ha fet més que començar i les sensacions, tant les bones com les dolentes, poden ser miratges", va remarcar aquest divendres Pablo Machín.

L'entorn: Després d'acollir 11.511 aficionats en el partit contra l'Atlètic de Madrid de la primera jornada lliguera, s'espera que Montilivi torni a presentar una bona entrada per a la visita del Màlaga.