Aquestes són algunes de les frases més destacades de la roda de premsa de l'entrenador del Girona, Pablo Machín:

«Avui hem de mirar la classificació i dir 'mare meva, que això és real'»

«Estic molt satisfet els meus jugadors que han sortit a competir en aquests dos partits. Tant amb l'Atlètic com amb el Málaga els hem jugat de tu a tu. Però en el moment en què pensem que som més que els rivals els donarem avantatge».

«No descobrirem a Borja. És un jugador de gran qualitat que ha guanyat solidesa defensiva. És un futbolista molt intel·ligent. Però ja sap que si es relaxa, al darrere hi ha altres jugadors».

«Por a San Mamés? No, només respecte. A Segona, érem molt competitius fora de casa. A Primera també ho volem ser. Sabem que el rival té molta entitat, però segur que competirem».

«Al final del partit hi arribem més justos perquè durant el partit tenim un gran desgast. I el rival, que no té res a perdre, s'ho juga tot. I és normal que es jugui més a la teva àrea que a la del rival».

«Amb la sortia d'Stuani hem perdut una mica d'alçada, per això hem fet entrar Juanpe com a pivot defensiu amb la intenció d'ajudar en les pilotes aèries en el tram final del partit».

«Els jugadors tenen qualitat i tenia molt clar que els que venien de Segona s'hi deixarien la pell. L'equip té molta personalitat amb la pilota».

«Hem demostrat que el partit de l'Atlètic no va ser un miratge. Crec que hem estat molt més a prop del 2-0 que de l'1-1».