L'última jornada del mercat d'estiu ha estat menys moguda del que s'esperava a Montilivi. El Girona ha anunciat els fitxatges de Michael Olunga (Guizou) i David Timor (Leganés) amb els quals dona per tancada la plantilla. Així ho ha reconegut el director esportiu Quique Cárcel que ha admès que no han trobat el carriler que estaven cercant per afegir encara més competència l'equip. "Estic molt content amb la plantilla que tenim. Ha estat molt dur i cmoplicat fer-la però estic satisfet", ha dit. Cárcel ha admès que el Girona ha pagat una quantitat pel traspàs de Timor, que tenia contracte amb el Leganés fins el 2018.

Aquesta tarda ha estat presentat Michael Olunga, que feia uns dies que era a Girona esperant que es resolguessin els darrers tràmits burocràtics. Olunga ha revelat que el Girona ja s'havia interessat en ell l'any passat i ha assegurat que compleix "un somni" fitxant pel club de Montilivi. Malgrat no estar encara a punt del tot físicament, Olunga assegura que està preparat per "donar-ho tot" pel Girona. En aquest sentit, s'ha definit com un davanter "molt fort" i "un jugador d'equip". Olunga arriba cedit pel Guizhou amb una opció de compra no obligatòria.

El Girona també ha lligat la cessió del porter noruec del Manchester City Kjetil Haug que jugarà al Peralada i farà de tercer porter. Haug ocuparà la plaça de José Aurelio Suárez, lesionat en l'escalfament del primer partit de lliga del Peralada contra el Mallorca. El Peralada també ha fet oficial el retorn del davanter de Quart, Joel Arimany, cedit el curs passat al Màlaga.