Encara ha de passar el Sevilla per l'estadi, però la visita del Barça, fixada per al dia 23 d'aquest mateix mes de setembre (20.45 hores), ja comença a fer xup-xup. El Girona anunciava ahir que les entrades per veure el derbi amb el conjunt blaugrana es posaran a la venda el proper dimarts a partir de les 9 del matí. Es podran adquirir en línia i també a les oficines del club.

S'anunciava, això sí, un període d'exclusivitat per als Girona Fans i també per als abonats blanc-i-vermells. D'aquesta manera, el 5 de setembre, dimarts, només podran adquirir les entrades els Girona Fans des de les 9 del matí. Com a màxim, podran comprar-ne dues per persona. L'endemà, dia 6, seran els abonats els que podran realitzar la mateixa operació.

Tots dos, Fans i abonats, gaudiran d'aquesta exclusivitat fins al dilluns següent, 11 de setembre. A partir d'aquell dia, i sempre que hi hagi disponibilitat, les entrades es posaran a la venda per al públic en general.

Veure el Girona-Barça costarà, com a mínim, 60 euros, si es tracta d'una localitat ubicada en algun dels dos gols de l'estadi. El seient puja fins als 80 euros a la graderia preferent, mentre que a la Preferent coberta s'enfila fins als 100. Una entrada a tribuna s'encareix fins als 120 euros.

Viatge a San Mamés

El club celebrava ahir el sorteig de les entrades per al viatge a San Mamés. Tindran dret a una localitat les sol·licituds dels abonats que van des de la 233 fins la 376, i de la 1 fins la 43, així com també totes les dels fans. A partir de dilluns, els afortunats podran recollir les entrades i pagar-les a les oficines.