David Timor, l'últim fitxatge del Girona en aquest mercat d'estiu, ha estat presentat aquest migdia a l'hotel Camiral del PGA de Caldes de Malavella. El migcampista, procedent del Leganés, ha admès sentir-se "molt content" per encetar la seva segona etapa al club de Montilivi, on hi arriba després de "posar tot el que tenia de la meva part". Això sí, el seu "primer objectiu" és el de recuperar-se d'una lesió que el tindrà "entre deu i quinze dies" encara de baixa, a part del temps que necessiti per agafar el ritme necessari per competir a un bon nivell.

"Li dono les gràcies al Girona. El club tenia moltes ganes de tenir-me aquí de nou i jo també tenia ganes de tornar", ha explicat Timor, revelant que ja fa setmanes que "coneixia que hi havia l'interès" i que després de "refredar-se" una mica tot plegat, va ser a l'"ültima setmana" d'agost quan les negociacions es van reactivar. "Llavors vaig poder fer tot el possible per fitxar i, per sort, aquí estic", ha dit.

A part de comparar el "bon inici" de Lliga de l'actual Girona i el que va protagonitzar el Leganés l'any passat, el valencià també ha confessat haver vist un club "diferent" al de fa unes temporades. "No té res a veure. Quan hi vaig ser la primera vegada vam patir moltíssim per salvar-nos. Després l'equip ha estat tres anys intentant pujar fins que ho ha aconseguit".

També ha promès "experiència i sacrifici", a banda d'assegurar que "no m'ha sorprès gaire" la bona arrencada dels gironins a la Primera Divisió. "Està molt bé el que s'ha fet fins ara, però ara el que toca és mantenir aquest ritme", ha rematat.