Aritz Aduriz, davanter de l'Athletic, el proper rival del Girona aquest cap de setmana a la Lliga, va retirar-se ahir als vestidors abans de finalitzar l'entrenament que el club basc va realitzar ahir al matí. En van tenir la culpa unes molèsties a l'esquena que va patir durant un dels exercicis que va ordenar José Ángel Ziganda, el tècnic.

Aduriz va ressentir-se de la zona lumbar en una de les sèries de centrades i rematades. Després de ser atès per un dels fisioterapeutes de la plantilla i de continuar al camp durant uns minuts més, es va optar finalment per abandonar el terreny de joc, segurament per precaució.

Aquest contratemps d'Aduriz, del qual es desconeix exactament quin serà el seu abast, va ser el més destacat d'un entrenament en què Ziganda, com ja va passar el dilluns, va comptar amb els 22 futbolistes disponibles de la primera plantilla, a qui se'ls va unir el porter del filial Hodei Oleaga.

Van ser baixa i, per tant, es van perdre la sessió els internacionals Kepa Arrizabalaga, concentrat amb la selecció espanyola absoluta pel duel que va disputar ahir a Liechtenstein; i també Unai Núñez i Unai Simón, aquests dos últims amb la sub21 per un partit de classificació pel proper Europeu a Estònia.

De la seva banda, Óscar de Marcos sí que va trepitjar la gespa, però va treballar en solitari. El futbolista continua el seu procés de recuperació de l'esquinç moderat al turmell esquerre que va patir en el primer partit de Lliga contra el Getafe. Una lesió que l'obliga a descansar de cara a la cita d'aquest diumenge contra el Girona.