El migcampista del Girona Pere Pons ha assegurat que el partit de diumenge contra l'Athletic Club serà "un partit molt bonic en un camp increïble".

"Nosaltres estem en una bona dinàmica i tenim ganes de què arribi el cap de setmana per competir i intentar aconseguir el màxim de punts possible", ha dit Pons.

Respectuós amb el rival, el migcampista gironí ha volgut destacar les virtuts dels biscaïns: "Posen molta intensitat i tenen jugadors amb molta velocitat i amb un gran remat amb vista a porteria. Serà un partit molt difícil i haurem de donar el màxim".

Malgrat la dificultat del rival, Pere Pons ha reivindicat les opcions del Girona de puntuar a San Mamés: "Tenim els conceptes clars i venim amb confiança després de dos bons resultats a casa. Estem en condicions de fer un bon partit".

El migcampista, que ha destacat que la parada pels compromisos internacionals ha servit "per desconnectar i tornar amb les piles carregades", també s'ha mostrat ambiciós amb el futur més pròxim dels de Montilivi.

"Som conscients que vénen rivals molt competitius i de què, a més, jugarem entre setmana. Serà un mes difícil, però intentarem fer tot allò possible per competir en cada partit", ha comentat.

Encara que ha remarcat el "bon paper" que està fent l'equip en aquesta arrencada de la lliga, el futbolista blanc-i-vermell, un dels millors del Girona en els partits contra l'Atlètic i el Màlaga, ha apuntat alguns aspectes a treballar per ser més competitius.

"Podem millorar al tram final dels partits. Hem d'intentar aguantar una mica més físicament i mantenir les línies més juntes, sobretot quan anem per davant", ha dit Pons.