Primera derrota de la temporada per al juvenil del Girona, en un dels camps més complicats de la categoria i contra un rival, el Barça, que va ser superior en tot moment. Imbatut com ho estava fins ahir, la resistència de l'equip que dirigeix Àlex Marsal només va durar 50 segons. El temps que va trigar Kike en superar el porter Torra. Va ser el primer dels tres gols que van rebre els gironins, massa tous en defensa, encaixant una desfeta que els aparta del capdavant de la classificació. Això, a pocs dies de rebre un altre gran de la Lliga: l'Espanyol.

No s'havia jugat ni un minut quan Kike va culminar un ràpid i letal contracop. Es va animar encara més el Barça, que va tenir el segon a les botes de Riqui però el seu xut va sortir fregant el pal. Sí que va estar més encertat Collado, rematant de cap davant la passivitat del seu marcador per anotar el 2-0. Del Girona, ben poques notícies, amb algun xut aïllat. L'intent de remuntada es va acabar quan Juan Fernández, a un quart del final, va fer el tercer plantant-se sol davant Torra.