Ben cara ha costat a Pepe Mel la derrota que va patir el equip, el Deportivo de la Corunya, el dilluns a la nit contra el Girona (1-2). No havien passat ni 24 hores que el club gallec anunciava la destitució del tècnic set mesos després de fer-se càrrec de la primera plantilla. Els mals resultats (només dues victòries en nou partits), una fluixa defensa (és un dels conjunts més golejats) i unes pitjors sensacions poden justificar aquesta decisió.

El mateix Deportivo trigava ben poc en anunciar el nom del substitut de Mel. Es tracta de Cristóbal Parralo, qui fins ara estava dirigint el filial blanc-i-blau. L'exfutbolista, curiosament, va ser entrenador del Girona durant una breu etapa a l'inici del curs 2009/10, a la Segona Divisió. L'experiència va ser ben breu: només va durar 9 jornades al càrrec abans de ser destituït pels mals resultats.

Cal recordar que fa tres cursos, Pepe Mel era l'entrenador d'un Betis que, ja ascendit, va perdre contra l'Sporting (0-3) en l'última jornada de Lliga a Segona. Aquell resultat i l'1-1 del Girona amb el Lugo va donar l'ascens als asturians.