Els centrecampistes del Girona Pere Pons i Àlex Granell, dos dels jugadors més destacats del seu equip en la històrica victòria d'ahir contra el Reial Madrid, van complir en aquell duel els seus 110 partits junts a la medul·lar de Montilivi.

Per a tots dos futbolistes, naturals de la província gironina i considerats com dos dels grans ídols de l'afició blanc-i-vermella, els tres punts van ser motiu d'una enorme satisfacció.

La parella només ha deixat d'actuar junta en 50 dels 160 partits oficials disputats des de l'estiu del 2014, quan Pons va tornar d'una cessió a l'Olot i Granell va aterrar a Montilivi procedent del Prat.

"Fa molts anys que juguem junts i ens entenem perfectament", explica a EFE Pere Pons, que també remarca la "gran amistat" que manté amb Granell. "Coneixem molt bé les virtuts i els defectes de l'altre", subratlla el '8' del Girona.

En referència al fet d'haver arribat als 110 partits junts en el doble pivot de l'esquema de Pablo Machín, el migcampista gironí destaca que demostra la confiança en ells de l'entrenador i que els dos ho estan fent "bé".

Tot i així, Pons està completament convençut que tant ell com Granell, els dos jugadors de la plantilla actual amb més partits amb la samarreta del Girona després d'Eloi Amagat, han de seguir treballant en aquesta línia.

"Ho hem de demostrar en cada entrenament, això és el que ens ha fet arribar fins aquí. Cal intentar jugar el màxim de minuts possibles junts, perquè crec que al club i a l'afició els agrada molt", ha conclòs Pere Pons.