El Girona ha superat en les últimes quatre jornades de lliga la falta d'encert davant la porteria rival que havia mostrat en les primeres setmanes de competició i ha aconseguit anotar fins a vuit gols, fet que suposa una mitjana de dos per partit.

Amb l'eficàcia anotadora com argument, el conjunt blanc-i-vermell ha deixat enrere una mala ratxa de resultats i ha aconseguit sumar set dels últims dotze punts en joc, una xifra que li ha permès allunyar-se de les posicions de descens i recuperar les bones sensacions, especialment gràcies a la històrica victòria de diumenge contra el Reial Madrid.

Els principals responsables d'aquest canvi de dinàmica han estat Portu i Cristhian Stuani, que han celebrat tres gols cadascun entre els últims quatre partits -contra el Celta de Vigo, el Vila-real, el Deportivo de La Coruña i el Reial Madrid-.

En aquestes últimes quatre jornades, l'uruguaià, autor de cinc dels onze gols del Girona a la lliga, només es va quedar sense anotar en el partit contra el Deportivo, que es va perdre per estar sancionat per acumulació de targetes grogues.

A l'estadi de Riazor, el gol de la victòria del Girona el va marcar Portu. A més, el migcampista murcià també ha anotat en els partits contra el Reial Madrid i el Celta de Vigo.

En aquest últim partit, el '9' blanc-i-vermell, que el curs passat va contribuir a l'ascens a Primera divisió amb vuit gols, va posar fi a la ratxa del Girona de 432 minuts de la lliga sense veure porta.