L'Eibar-Girona de la 17a jornada de la Lliga Santander coincidirà el proper 21 de desembre amb les eleccions convocades al Parlament de Catalunya. Serà el darrer partit abans de les festes de Nadal, en una jornada que es desenvoluparà en cinc dies, des del dimarts 19 fins el dissabte 23, quan es tancarà amb el clàssic Reial Madrid-Barça (13.00) i dos derbis regionals, València-Vila-real (16.15) i Deportivo-Celta (18.30). LaLliga va anunciar ahir aquest horari, i el de la data anterior, per tal que els clubs puguin planificar amb més temps i comoditat els viatges i les posteriors vacances de Nadal. En els propers dies la patronal anunciarà dia i hora dels duels de les jornades 13, 14 i 15, que encara no en disposen.

Abans de visitar l'Eibar el Girona rebrà a Montilivi el Getafe a les 12 del migdia del diumenge 17 de desembre. L'equip de Pablo Machín juga diumenge que ve a les 12 al camp del Llevant. Després la Lliga s'atura una setmana pels partits de seleccions i es reprendrà el divendres 17 de novembre a Montilivi contra la Reial Societat (21.00). Els següents rivals dels gironins seran el Betis, l'Alabès i l'Espanyol, però se'n desconeix el dia i l'hora. En canvi sí que s'ha anunciat que el Girona-Getafe serà el diumenge 17 de desembre al migdia i que l'Eibar-Girona coincidirà amb les eleccions.

Del calendari anunciat ahir per LaLliga també en destaca l'ajornament del Leganés-Reial Madrid de la jornada 16, perquè els blancs estaran disputant el Mundial de clubs. Per la seva banda el Barça tindrà partits el diumenge 17 contra el Deportivo al Camp Nou (20.45) i el clàssic del dia 23 al Bernabéu. L'Espanyol jugarà a Las Palmas el dia 17 (18.30) i tancarà l'any contra l'Atlètic el divendres 22 (21.30).

En els propers dies LaLliga farà públics els horaris de les jornades 13, 14 i 15, i també dels partits de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. El Girona, després de rebre la Reial Societat el divendres 17 de novembre (21.00), ha de visitar el Betis en lliga i el Llevant en Copa, contra qui haurà de remuntar un 0-2 en contra encaixat a Montilivi la setmana passada. Posteriorment rebrà l'Alabès i anirà al camp de l'Espanyol.