La Lliga continua anunciant els horaris de les properes jornades de Lliga i si, dijous, sorprenia fent públics els de les dues últimes dates d'abans de Nadal, jornades 16 (Girona-Getafe, 17 de desembre a les 12.00) i 17 (dijous, 21 a les 19.30), ahir va anunciar la de jornada 13. El dissabte 25 de novembre el Girona jugarà a Sevilla al camp del Betis a dos quarts de set de la tarda.

Així, el Girona sap que després del partit d'avui al camp del Llevant, descansarà el proper cap de setmana (data FIFA per partit de seleccions), rebrà la Reial Societat a Montilivi el divendres 17 de novembre (21.00) i jugarà al camp del Betis el dissabte següent: 25 de novembre a dos quarts de set de la tarda. Després arribaran dues jornades de les quals la Lliga encara no ha publicat els horaris: la catorzena en què el Girona ha de rebre l'Alabès a Montilivi; i la quinzena en què ha de visitar el camp de l'Espanyol. En canvi, les dues següents sí que estan clares: la setzena amb el Girona-Getafe del diumenge 17 de desembre a Montilivi i la dissetena amb l'Eibar-Girona del dijous 21 de desembre (19.30).

Entremig d'aquests partits, concretament la setmana després de jugar al camp del Betis, el Girona té la tornada de la Copa al camp del Llevant. Però encara no hi ha dia i hora confirmats.