CaixaBank i el Girona FC han signat l'acord de renovació del patrocini que uneix a l'entitat financera i al club per a les properes dues temporades. Ambdues entitats mantenen l'acord de patrocini des de l'any 2010 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club gironí.

El president del Girona FC, Delfí Geli, i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, han signat aquest nou acord, que vincularà ambdues entitats fins a la finalització de la temporada 2018/2019. Així mateix, CaixaBank, en qualitat de principal soci financer del club, posarà a disposició dels abonats del club una àmplia oferta de productes i serveis financers en condicions preferents.

Delfí Geli ha manifestat que «aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament». Per la seva banda,Masana, també ha destacat la importància d'aquest acord gràcies al qual l'entitat «acompanyarà i donarà suport al Girona i als seus aficionats en la temporada del debut a la màxima categoria».