L'entrenador de la Reial Societat, Eusebio Sacristán, s'ha desfet aquest migdia en elogis cap al Girona, un rival que és "diferent a qualsevol altre equip" per la seva manera de jugar. "Han demostrat que posen en dificultats els seus rivals ja que són atrevits i nosaltres hem de tenir la decisió de contrarestar amb determinació", ha assenyalat Eusebio després entrenar aquest migdia a la seva plantilla a Zubieta.

El preparador val·castellà ha recordat que els gironins porten "tres o quatre temporades en una dinàmica molt positiva, són perseverants i compten amb un entrenador que ha tingut continuïtat i que els ha transmès fe en les seves possibilitats". En aquest sentit, augura un matx "molt complicat" a Montilivi perquè, a més de la qualitat de la plantilla rival, el Girona ve de guanyar els tres últims partits, "ha irromput amb força a Primera Divisió" i veu als seus jugadors "forts anímicament".

Eusebio, tot i aquestes dificultats, també adverteix que la Reial està "fort i en un bon moment per seguir creixent", i confia que els resultats en les tres competicions en què està immers "al final d'any ens deixi en la situació desitjada ". Eusebio ha deixat fora de la llista de convocats el mexicà Carlos Vela degut a una gastroentiritis. Tampoc viatgen a Girona Carlos Martínez, Raúl Navas, Rubén Pardo i els lesionats Guridi i Agirretxe.