La salutació entre Pablo Machín i Quique Setién serà de ben segur una de les imatges de l'avantmatx. Els dos entrenadors no s'han tornat a trobar des d'aquell fatídic dia en què un gol del Lugo en l'afegit va deixar el Girona sense l'ascens a Primera (curs 14-15). Els retrets d'un cantó i de l'altre no van faltar a les conferències de premsa posteriors a aquell partit. Ara però, més de dos anys després i, sobretot, amb el Girona ja a Primera Divisió, aquell episodi sembla haver quedat enterrat.

En aquest sentit, Machín va defugir qualsevol polèmica ahir sobre el tema. El sorià va explicar que serà la primera vegada que torni a coincidir amb Setién des d'aquell dia -tret d'una intervenció «en un mitjà radiofònic»-. «Són situacions del futbol. Ens va faltar un minut. Gràcies a Déu, al cap de dos anys hem pogut assolir l'objectiu i estic molt satisfet de la feina que hem fet des de llavors», deia ahir el tècnic. Sobre Setién, el de Gómara només va tenir bones paraules. «M'alegro que un entrenador que era d'un equip de mitja taula de Segona A pogués tenir l'oportunitat d'entrenar a Primera i demostrar que és un gran tècnic. Va fer una gran feina a Las Palmas que li ha valgut dirigir un gran equip com el Betis, amb el qual també ho està fent bé», va subratllar.

Pel que fa al rival d'avui, Machín espera «la millor versió» d'un Betis que considera «encara més perillós» després de la derrota a Eibar (5-0). «Serà encara una mica més complicat però tindrem les nostres opcions de fer al mal al rival», assegurava. El sorià considera que aquesta vespre «qui sigui més fidel al seu estil de joc, tindrà més possibilitats de guanyar el partit».