José Luís González González (Comitè de Castella-Lleó) va ser designat ahir com a l'àrbitre que dirigirà el proper dilluns 11 de desembre el derbi entre l'Espanyol el Girona a Cornellà-El Prat. Aquest col·legiat, un dels més experimentats de LaLliga Santander, amb nou temporades consecutives a la màxima categoria i més de 160 partits dirigits, porta bons records a l'equip blanc-i-vermell: va ser qui va xiular l'agost de 2008 el Celta-Girona que representava el retorn dels catalans a la categoria de bronze mig segle després. I a més, es va acabar amb una sonada victòria gràcies al gol de Jaume Duran (0-1).

Amb 43 anys, González González xiula a Primera des de la temporada 2009/10. A Segona només va coincidir un curs amb el Girona, el 2008/09. A banda de dirigir el partit de Balaídos, també va arbitrar la visita del Còrdova a Montilivi, que va acabar amb empat a un gol. Natalio havia avançat els andalusos a l'inici de la segona part i en el darrer minut Chechu va salvar un punt per a l'equip de Raül Agné.

El Comitè Tècnic d'Àrbitres també va confirmar les designacions del valencià Juan Martínez Munuera pel Reial Madrid-Sevilla (aquest és el col·legiat que va dirigir el partit de l'ascens del Girona a Segona A contra el Ceuta) del dissabte 9 de desembre i el basc Ricardo de Burgos Bengoetxea per al Vila-real-Barcelona del diumenge 10, on els blaugrana poden consolidar el seu lideratge.