Pablo Machín va poder aparèixer ahir amb millor cara en una roda de premsa posterior al partit després dels dos moments complicats que havia hagut d'afrontar a l'hora d'explicar l'empat contra el Betis i la derrota davant l'Alabès. « Hem merescut la victòria. Hem demostrat que el que ha passat en els partits anteriors ha estat un accident i que tenir recursos a la plantilla davant l'adversitat», va assegurar ahir Machín parlant tant de la importància de la victòria d'haver-ho amb les baixes dels tres teòrics centrals titulars.

«Al final s'ha notat el que havia passat en els dos últims partits perquè hem pogut recordar vells fantasme; però ho hem fet prou bé amb les nostres senyals d'idenditat que ens fan anar a pit descobert a dalt i així hem tingut les nostres opcions, sobretot la de Portu al travesser», va analitzar Machín que va tenir bones paraules per l'actuació de David Timor jugant de central o també per a Mojica de qui va dir que «té unes condicions físiques que hem d'aprofitar, és un jugador que si no es relaxa estarà molts anys a Primera Divisió».

Amb vint qua encara queden quatre jornades per acabar la primera volta, el Girona està molt ben posicionat a la lliga, novè a un punt del sisè, i Pablo Machín té ben clar que això és per mèrits propis: «Si estem en un bon lloc a la classificació és perquè estem fent bé les coses». Això sí, el tècnic també reconeix que sense haver encaixat els gols en el descomptre contra Betis i Alabès ara «ens haurien situat en una situació inimaginable a la classificació». De fet, només havent guanyat a l'Alabès ara el Girona estaria en situació de jugar la temporada vinent a l'Europa League tot i que Machín té clar que l'objectiu és la permanència i, de moment, per a ell «estem ben posicionats per aconseguir-ho». I tot plegat perquè «l'equip està demostrant cada vegada més maduresa» tot i que «seguim sent un equip humil i amb moltes carències».