Superada aquest migdia la visita del Getafe, l'aficionat del Girona patirà una notable sequera de partits a l'estadi de Montilivi. Coses del calendari, amb l'aturada de Nadal al mig de dues sortides consecutives (Eibar i València), i amb els dos primers partits de la segona volta a fora (Atlètic i Màlaga) perquè en la primera es va canviar l'ordre del duel amb els matalassers en no tenir acabat a l'agost el Wanda Metropolitano. Tot plegat farà que en les pròximes sis setmanes (un mes i mig), el seguidor del Girona només pugui veure una vegada el seu equip com a local. Serà el dissabte 13 de gener, estrenant l'horari de migdia (13.00), contra un Las Palmas que ara mateix ocupa la cua de la classificació de Primera.

El duel d'avui tancarà un 2017 inoblidable a Montilivi, escenari el 4 de juny de la celebració de l'històric ascens a Primera després de l'empat contra el Saragossa. Al Girona encara li quedarà, però, una jornada més de Lliga, la que disputarà dijous que ve, coincidint amb les eleccions al Parlament de Catalunya, al camp d'un Eibar que ahir es va desfer del València (2-1). L'equip marxarà de vacances al final d'aquest partit. La data de retorn encara s'ha de fixar. En tot cas els gironins no tornaran a competir fins al dissabte 6 de gener, un altre cop a fora, al camp del València (16.15) en la penúltima jornada de la primera volta. Una setmana després, es tancarà aquesta primera fase amb el partit a l'estadi contra el Las Palmas.

Després les dues primeres jornades de la segona volta es tornaran a jugar lluny de Montilivi. El cap de setmana del 20-21 de gener tocarà visitar el Wanda Metropolitano, i set dies després, el rival serà el Màlaga, també a fora. Superades aquestes sis setmanes amb un partit com a local, el Girona es retrobarà amb l'afició el primer de febrer rebent l'Athletic.

El que podria semblar un handicap, jugar tants partits fora de casa en les properes setmanes, per al Girona pot ser un avantatge perquè s'ha d'apuntar, aquí, que de moment ha sumat més punts a fora que a casa tot i haver disputat més partits de local que de visitant. A Montilivi l'afició només ha cantat victòria contra el Màlaga (1-0) i el Madrid (2-1). A domicili han vençut el Deportivo (1-2), el Llevant (1-2) i l'Espanyol (0-1).