La primera plantilla del Girona ha posat el punt i final a les vacances de Nadal i ho ha fet amb el primer dels dos entrenaments que té previst realitzar avui. L'equip s'ha exercitat al camp de Riudarenes i ho ha fet amb la principal novetat de Marc Muniesa. El central es va lesionar el mes passar en un partit contra l'Alabès i tot i que en un principi es parlava d'un temps de recuperació major, avui ha treballat al mateix ritme dels seus companys i ha completat la sessió.

En canvi, l'altre central que també estava tocat, Pedro Alcalá, continua fora de combat. Avui s'ha exercitat al marge del grup, fent treballs de gimnàs i fisioteràpia. Muniesa estaria dsponible per viatjar a València, encara que caldria veure si està en condicions de tenir minuts.

En la primera sessió d'aquest 2018, també s'ha entrenat el tercer porter de la plantilla, José Aurelio Suárez. Es va lesionar al final de l'estiu durant un escalfament amb el Peralada-Girona B i des de llavors no s'havia tornat a vestir de curt per exercitar-se sota les ordres de Pablo Machín. Ara ja està disponible.

Tampoc han entrenat Farid Boulaya (segueix a l'espera de resoldre la seva situació, però a més està malalt), Johan Mojica (al matí encara no havia arribat de Colòmbia) ni Larry Kayode. Aquest últim no podrà viatjar fins que resolgui uns problemes burocràtics al seu país.