Manel Martínez, futbolista propietat del Girona, ja té nou equip després que aquesta mateixa setmana es desvinculés del Llorca. L'atacant acabarà la temporada al Peralada-Girona B, el filial blanc-i-vermell. A més, l'entitat de Montilivi ha decidit fer efectiu l'any opcional de contracte que totes dues parts van acordar a l'hora de tancar el fitxatge, per la qual cosa el vincle entre club i jugador s'amplia fins al 30 de juny del 2019.

A Manel se'l va incorporar l'estiu del 2016, després de fer un bon any al Sabadell, on havia signat bons números tot alternant el primer equip i el filial arlequinat. Després de realitzar la pretemporada sota les ordres de Pablo Machín -fins i tot va prendre part de la primera estada a Manchester-, el Girona va decidir cedir-lo al Llagostera, a la Segona Divisió B. Aquell curs, però, l'acabaria al Llorca, disputant els quatre partits d'ascens en què l'equip murcià aconseguiria pujar de categoria.

Sense cabuda al Girona i menys a Primera, la direcció esportiva decidia aquest estiu tornar-lo a cedir al Llorca, on ha disputat 605 minuts repartits en 9 partits. Ha marcat un únic gol. Aprofitant el mercat d'hivern, Manel rescindia tot buscant un nou destí. Finalment, a banda d'ampliar la seva vinculació amb el club de Montilivi, acabarà reforçant-ne el filial. Es posarà a les ordres de Chicho Pèlach per donar un cop de mà al conjunt xampanyer per evitar el descens a Tercera.