Els camins de Fran Sandaza i el Girona es tornen a desviar. El davanter, sense opcions de quedar-se a la plantilla que dirigeix Pablo Machín, rescindirà durant les properes hores el contracte que l'unia amb l'entitat de Montilivi fins el proper 30 de juny del 2019 per agafar un nou rumb. Aquest cop, cap a la Xina. El Qingdao Huanghai serà el seu destí. L'equip, dirigit pel català Jordi Vinyals, milita a la segona divisió del seu país.

Sandaza es trobava actualment sense fitxa després que la seva cessió a l'Al-Ahli de Qatar no arribés a bon port. S'hi va estar uns quants mesos només entrenant-se, tot esperant canviar d'aires al mercat d'hivern. Així ha estat. Sense que tingués cap possibilitat de quedar-se a Girona, finalment ha acordat rescindir el seu contracte i buscar-se la vida a l'estranger. Firmarà per una temporada amb el Qingdao Huanghai.

Ahir mateix ja s'estava entrenant amb els seus nous companys a Barcelona, on s'hi estarà fins el proper 12 de febrer. Durant aquests propers dies, el conjunt xinès i el Girona disputaran un partit amistós. La temporada passada ja es van veure les cares en un duel d'entrenament, que va acabar amb un clar 5-0 a favor dels blanc-i-vermells. Cristian Herrera va anotar un 'hat-trick' i també van veure porteria Felipe Sanchón i Miguel Ángel Cifuentes.