Carles Planas tornarà de Vila-real amb una lesió muscular. El defensa, que a l´estadi de La Ceràmica vivia la seva segona titularitat consecutiva després que estrenés el dimarts aquesta condició, només ha aguantat 23 minuts al damunt del terreny de joc.

En un atac ràpid de l'equip local, ha rebut un fort cop a l´isquiotibial de la seva cama dreta que l'ha deixat estès a la gespa. Després de ser atès pels serveis mèdics al mateix terreny de joc, Machín ha decidit rellevar-lo i Mojica ha entrat en el seu lloc.

Aquesta mateixa setmana, Planas mostrava la seva "il·lusió" per seguir encadenant minuts i deia que tenia ganes de sentir-se "protagonista" en aquest tram de la temporada. Pocs dies més tard, ha arribat un nou contratemps per a un futbolista que ja s'ha lesionat més d´un cop aquest curs.

A l'estiu, abans que comencés la Lliga, ja es va estar unes setmanes apartat per culpa d´una lesió també als isquiotibials. Al setembre, va estar-se més de 20 dies fora de combat per un cop. I poc temps després, en un partit de Copa al camp del Llevant, va rebre un fort cop a la cara que li va provocar una fractura nasal. Aquest contratemps el va obligar a dur una màscara durant uns dies.

La lesió podria ser més greu de l'esperat en un principi, sobretot pel que ha dit Pablo Machín a la sala de premsa un cop finiquitat el matx. El sorià ha dit que Planas "segur que s'ha trencat" i ha observat que, al seu parer, la lesió del català "pot ser important". El jugador se sotmetrà a proves i seran els resultats els que en determinaran el seu abast.