El Girona va dormir ahir en la reconfortable sisena posició gràcies a la victòria contra el Deportivo de la Corunya a Montilivi (2-0). Avui també ho ha fet però encara més a gust ja que el conjunt gironí es va veure beneficiat ahir per la derrota del Sevilla contra el València al Ramón Sánchez Pizjuán (0-2). Aquest resultat permet als gironins acabar la jornada a només dos punts dels andalusos, que actualment són cinquens amb 45. Els homes de Pablo Machín, això sí, estaran molt pendents del que faci el Vila-real aquesta tarda a l'Estadi de Gran Canària contra el Las Palmas. Si els de la Plana no guanyen el seu partit, el Girona tancarà la jornada sisè, en posició d'accés directe a l'Europa League. Sens dubte una situació idíl·lica i del tot inimaginable a començaments de temporada per a un Girona que s'ha confirmat com la gran revelació de la temporada en la seva estrena a la màxima categoria.

A banda de la derrota del Sevilla, que acosta el Girona a la cinquena posició, els de Machín també es van veure afavorits pel triomf del Madrid a Ipurua davant l'Eibar (1-2) i del Llevant a Getafe (0-1). Aquests resultats permeten als gironins allunyar els bascos i madrilenys, rivals directes, fins als 4 (39) i 7 punts (36) respectivament.

Després de tres victòries consecutives contra Celta de Vigo (1-0), Vila-real (0-2) i Deportivo de la Corunya (2-0), el Girona es prepara ara per a un dels compromisos més especials i complicats de la temporada com és la visita al Reial Madrid. El partit al Santiago Bernabéu serà diumenge de la setmana que ve a 3/4 de 9.