El davanter kenià del Girona, Michael Olunga, va disputar els noranta minuts en el partit amistós que la seva selecció va disputar ahir a la tarda. Kènia va empatar 2-2 davant Comores, equip que ocupa el lloc 130 del rànquing Fifa.

El partit va començar bé per als interessos kenians, amb un gol de Wanyama de penal al minut 4, però tot just sis minuts més tard M'Changama va fer el gol de l'empat dels visitants.

En la represa, un gol de Bakar al minut 73 va avançar l'equip de les Comores. A falta de sis minuts per l final del partit, de nou Wanyama va posar l'empat a 2 definitu al marcador.

La selecció de Kènia torna a jugar dimarts en un altre amistós davant el combinat de la República Centreafricana.

Per altra banda, demà, Christian Stuani té un nou compromís amb l'Uruguai en la final del torneig de la Copa Xinesa, en què els uruguaians van elimnar en la semifinals a la República Txeca (2-0), en què el davanter del Girona va ingressar al terreny de joc al minut 79.

Dimarts també poden tenir minuts Pablo Maffeo i Aleix Garcia amb la selecció espanyola sub-21, que disputa un partit davant Estònia. Mojica i Bernardo també tenen compromís amb la selecció colombiana, davant Austràlia.

Cap dels quatre va disputar minuts en l'anterior partit amistós de la seva selecció d'aquesta setmana, però en qualsevol cas Pablo Machín tindrà pocs dies per preparar amb tots els integrants de la plantilla el compromís de Lliga davant el Llevant, dissabte migdia a Montilivi.