El porter del Girona Yassine Bounou 'Bono' s'ha reincorporat aquest divendres als entrenaments una vegada superada la lesió muscular a l'abductor esquerre que es va fer en el partit contra el Reial Madrid i que li va impedir defensar la samarreta del Marroc en aquest últim parada de seleccions.

L'arquer blanc-i-vermell, que ahir ja va estar en una part de la sessió, opta a conservar el seu lloc en l'alineació titular del Girona, que aquest dissabte (13:00) rebrà el Llevant a l'Estadi Municipal Montilivi amb l'objectiu de mantenir-se prop de les posicions d'Europa League.

A més, com ja va succeir a l'entrenament de dijous, també es van exercitar cinc dels sis internacionals del conjunt gironí: l'uruguaià Cristhian Stuani, els colombians Bernardo Espinosa i Johan Mojica i els espanyols Pablo Maffeo i Aleix García, convocats amb la sub-21 que dirigeix Albert Celades.

El sisè futbolista del Girona que als últims dies ha estat convocat amb la seva selecció, el kenià Michael Olunga, no es va entrenar amb el grup, encara que el club no va informar del motiu de la seva absència.

Tampoc es va exercitar el defensa Carles Planas, que continua de baixa pel trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta que es va produir en el partit contra el Vila-real del passat 3 de març.