El Girona ha anunciat aquesta setmana una iniciativa que li farà fer un pas endavant en el seu compromís amb la lluita antitabac i recorda que Montilivi és un espai compartit amb molta gent i en especial amb joves i infants i que per tant s'hauria d'evitar fumar a les graderies de l'estadi gironí. El club demana als fumadors que s'abstinguin de fumar a la zona de graderia i que en cas que ho vulguin fer es dirigeixin al espais oberts situats als accessos perquè cap espectador es vegi incomodat pel fum mentre gaudeix del partit des del seu seient.

El Girona ampliarà aquesta mesura a les instal·lacions de Torres de Palau, on juguen bona part dels equips del futbol base del lcub, amb la intenció d'oferir un ambient més sa i còmode per a tots els espectadors dels entrenaments i partits dels diferents equips. Aquesta és la primera d'una sèrie d´accions que pretenen adaptar l'experiència de l´estadi a un públic de totes les edats amb l'objectiu de convertir Montilivi en un estadi ideal per gaudir del futbol en família.

En el partit d'avui contra el Llevant a l'estadi de Montilivi, el Girona donarà a conèixer la iniciativa incentivant els fumadors a deixar la seva cigarreta canviant-la per una poma.