Completament convençut de les possibilitats del Girona d'acabar el curs en posicions d'Europa League, el davanter uruguaià Cristhian Stuani ha assegurat que, "passi el que passi, aquesta temporada serà excel·lent".

"Hem de seguir amb la mateixa il·lusió i amb les mateixes ganes, intentant seguir donant alegries a la nostra gent, però sense oblidar el que ja hem fet per aquest equip i aquesta samarreta", ha indicat Stuani.

L'uruguaià ha destacat el "moment molt bo" de l'equip, "així ho diu la classificació", i assumeix "aquest nou repte que és arribar a Europa" i del qual se senten "a prop, però cal seguir amb els peus a terra,".

L'atacant 'charrúa' també va subratllar en una entrevista difosa pel club que haver certificat la permanència té "un gran mèrit i també obliga a intentar aconseguir d'altres objectius més importants".

En el pla personal, el davanter, que és el màxim golejador del Girona amb disset gols, ha afirmat que està vivint la millor temporada de la seva carrera.

"Encara no ha acabat i sóc de les persones que sempre diuen que el millor està per venir, però la veritat és que portem un gran any", ha subratllat un Stuani que, llevat de sorpresa d'última hora, acudirà al Mundial de Rússia de l'estiu que ve: "És el màxim. És el torneig més important del món, tot jugador vol ser aquí".

A més, el futbolista uruguaià també s'ha referit a la figura de Pablo Machín. "És un gran míster. És un guia, un entrenador que sap el que vol i el que vol transmetre", ha assenyalat Stuani.

Per al davanter, el secret de l'èxit del Girona, "un club petit que té moltes ganes de créixer", radica principalment en "la feina del dia a dia i l'esforçar-se sempre al màxim fins i tot quan no surten les coses".

"Un sempre s'ha de rebel·lar i intentar seguir insistint perquè les coses es donin com un vol", ha conclòs Christian Stuani.