El juvenil del Girona va acabar ahir una temporada històrica a Divisió d'Honor, acabant en la quarta posició de la classificació i brillant en l'últim partit a casa davant El Olivar guanyant per un contundent 4-1.

Durant la primera part els d'Àlex Marsal van ser molt superiors ofensivament i, a la mitja hora de partit, ja guanyaven per dos gols. El primer, el va fer Moha al minut 4, i al fil del descans Valery va anotar el 2-0.

En aquesta primera meitat, els rivals només van crear una ocasió i els gironins van dominar els 45 primers minuts de joc i van tenir alguna ocasió per ampliar la diferència.

Semblava que el partit estava de cara per als interessos del conjunt entrenat per Marsal, però això es va tòrcer al primer minut de la represa. Un cop de cap de Mario després posava el 2-1 al marcador. A partir d'aquí els aragonesos van assetjar una mica més la porteria defensada per Collet, a partir de pilotes penjades, però no van tenir cap ocasió clara.

Van ser 20 minuts de centrades, córners i faltes que el Girona va defensar molt bé. Després, va aparèixer el màxim golejador gironí, Pedro Porro, per sentanciar el partit en només cinc minuts. El 3-1 va arribar al minut 70 després d'un contraatac, i el 4-1 al 75, després que Pedro Porro transformés un penal provocat per Moha.

A partir d'aquí, el partit va ser completament gironí i a punt va estar d'arribar el cinquè gol, però la pilota va topar amb el pal.

D'aquesta manera, el Girona, després de fer vuitè la temporada passada, acaba la temporada en quarta posició, amb 59 punts, rècord històric del club en Divisió d'Honor. L'equip ha fet de casa un fortí i només s'han encaixat tres derrotes.

Des del cos tècnic del Girona han explicat que ha faltat un punt de frescor per acabar segons, però que tot i així han fet un molt bon any que els fa estar satisfets.