08 de abril de 2018
08.04.2018

Machín: «No hem competit»

El tècnic sorià també s'ha referit al partit del proper divendres contra el Betis: «allà haurem de demostrar quina mena d'equip som»

08.04.2018 | 21:03
El tècnic del Girona, aquest diumenge a Anoeta

El tècnic del Girona ha dit, sense embuts, al final del partit, que "quan veus el resultat, un mateix ja pot fer la lectura del partit. Allò que no comença bé, és difícil que acabi bé. No hem sigut l'equip habitual, no hem competit, no hem entrat bé al partit". Machín, això sí, ha volgut recalcar que avui l'equip ha garantit matemàticament la categoria: "tot i que ara tenim reptes més ambiciosos, hem de reconèixer que això també té mèrit".

L'entrenador del Girona ha afegit que els canvis que ha introduït a la segona part tampoc han servit per revitalitzar l'equip "i els hem facilitat més la feina a la Reial Societat per acabar d'engrandir el resultat".

Machín també s'ha referit al partit del proper divendres contra el Betis: "allà haurem de demostrar quina mena d'equip som" en referència al duel directe contra els andalusos en la pugna per jugar la pròxima Lliga Europa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook