Semblava que després de tres jornades seguides sense guanyar, l'equip havia perdut gas, però ahir el Girona FC va demostrar que no tot i la derrota contra el Betis. No ens podem queixar de la imatge donada al Bernabéu, tot i el 6-3; tot i que també s'ha d'acceptar que en el posterior empat a casa contra el Llevant els visitants varen ser millors. Com també ho va ser la Reial Societat, amb la pallissa per 5-0. En canvi, ahir, els jugadors passaven una nova revàlida, i l'equip va tornar a mostrar la seva millor cara, jugant de tu a tu un dels equips que està ara per ara més en forma a la Lliga i mereixent millor sort final.

És igual que Machín hagi utilitzat majoritàriament sempre el mateix gruix de jugadors i que això al llarg de la Lliga pugui acabar passant factura, el vestidor té ganes de marxa i ho demostrarà fins el final. Bernardo, Maffeo, Juanpe, Mojica, Pons, Granell, Portu, Borja i Stuani han descansat en comptagotes, igual que Ramalho en les darreres vint jornades. I Aday, tot i tenir més reserves, també té un bon gruix de minuts acumulats.

Agradi o no, l'equip no té el suficient fons d'armari com per buscar excessives solucions, tot i que Muniesa i Alcalá podrien ser vàlids per a aquesta recta final. Al igual que Aleix Garcia i Timor al mig del camp. A la creació substituir Borja i Portu sembla bastant més complicat i a dalt, el Choco Lozano és l'única alternativa al golejador Stuani. Però això, al gruix de titulars els és igual, perquè no estan disposats a aixecar el peu de l'accelerador, tot i els mals resultats de les darreres setmanes.

O sigui, que pràcticament amb el que l'equip ja ha portat posat fins ara, i el que han aportat en poca mesura de minuts alguns jugadors, s'acabarà d'arribar al final. I tot i el resultat d'ahir sense renunciar a res. L'equip es resisteix a perdre de vista la sisena i la setena places. En aquest sentit el Sevilla - Vila-real d'avui pot ser clarificador. Si els rivals baden, el Girona no deixarà de seguir somiant, emparat al calendari. Queden Espanyol, Eibar i València a casa, i les visites a Alabès, Getafe i Las Palmas. En la lluita per Europa, tot dependrà de mantenir-se amb gas suficient, i de moment sembla que encara n'hi ha.