El Girona juga demà al migdia (12 h) al camp del Getafe "el partit més determinant" que hem tingut fins el moment. Pablo Machín ha assegurat a la roda de premsa prèvia a l'enfrontament que "serà un partit molt disputat" i que el que han de fer els seus jugadors és "contrarrestar el joc del rival en un tipus de partits que acostumen a ser molt parats i amb faltes".

"Encarem aquest partit amb molta il·lusió i sabent que tenim molt a guanyar i molt poc a perdre. Els números indiquen que som un equip temut a domicili". El sorià ha deixat fora de llista Ramalho per decisió tècnica. Indica que "tenim tota la plantilla disponible i hem de prendre decisions". Eloi, Douglas i Planas tampoc viatgen. Les novetats són Timor i el Choco Lozano, que es van perdre l'últim partit contra l'Espanyol.

Finalment, respecte la situació de Getafe i Girona, Machín ha recalcat que "la possibilitat que tenim per anar a Europa indica el bon treball que s'està fent. Sense tenir la història del Getafe ens hem posat a l'aparador i hem demostrat estar a l'alçada dels millors".