El Girona va engegar ahir la precampanya d'abonaments per a la propera temporada amb una primera oferta per als seus abonats: la possibilitat de participar en el sorteig d'un viatge a Nova York per a dues persones si domicilien el pagament del seu carnet per al curs vinent. A la promoció hi entraran tots els afiliats que ja van fer aquest tràmit l'estiu passat, a més a més d´aquells que el cobreixin com a molt tard el proper 6 de juny. El viatge inclou, a més a més, l´entrada amb VIP al Yankee Stadium per veure el derbi de Nova York entre el New York City Football Club, amb David Villa com a jugador estrella, i el New York Red Bulls, el diumenge 8 de juliol.

Per evitar cues i aglomeracions, el club recorda als abonats que per fer el pagament «la manera més senzilla, ràpida i còmoda» és domiciliar el carnet. Per fer-ho, cal omplir el document SEPA (que es pot descarregar a la pàgina web del club) i entregar-lo signat al Girona utilitzant una de les 3 vies disponibles: Presencialment entre setmana a les taquilles; presencialment els dies de partit a la carpa que s'habilitarà amb aquesta funció, o bé per correu ordinari enviant el document complimentat i firmat a: Att. Àrea Socis Girona FC. Av. Montilivi 141, 17003, Girona.

L´anunci del sorteig del viatge a Nova York per als que domiciliïn el pagament és la primera oferta de la campanya d´abonats per a la temporada 2018-19, la segona consecutiva del Girona a Primera Divisió. Caldrà veure ara quan es fan públics els preus dels abonaments i si hi ha gaire variació respecte a la temporada passada. Els abonats que hagin anat a un mínim de 17 partits tenen un 20% de descompte al carnet 2018-19.