Els representants de les 17 penyes oficials del Girona FC han saltat a la gespa de Montilivi minuts abans que comencés el partit contra el València per rebre el premi a la millor afició de Primera divisió d'aquesta temporada. Aquest és un guardó que atorga LaLliga i Aficiones Unidas amb el qual s'ha volgut reconèixer el tarannà esportiu dels seguidors gironins i el seu paper donant suport a l'equip en la primera temporada del club a la màxima categoria del futbol espanyol.

L'últim partit a casa d'aquest inoblidable curs ha reunit a Montilivi 10.850 espectadors en un ambient marcadament festiu, tot i que sobre el camp ni Girona ni València s'hi jugaven ja res. L'afició ha corejat l'himne, ha fet l'onada i ha animat els seus jugadors tot i l'escàs espectacle futbolístic que s'ha vist.

Si la temporada passada en el darrer partit a casa es va celebrar l'ascens a Primera, aquest curs en el comiat entre els jugadors i l'afició s'ha pogut festejar una permanència a l'elit aconseguida fa moltes setmanes, amb molta més comoditat de l'esperada.