Una quarantena d'exjugadors, exdirectius i ex-membres del cos tècnic del Girona s'han retrobat aquest migdia en un emotiu dinar al restaurant Siloc per celebrar el 10è aniversari de l'ascens a Segona, que es compleix demà. Protagonistes d'aquell partit, el de la victòria contra el Ceuta (1-0), com ara Migue, Jose, Xumetra, Arnal, Eloi, Matamala, Rangel i Santi Asensio, han tornat a coincidir amb els tècnics Raül Agné i Arnau Sala, i amb directius d'aquella època com Ramon Vilaró, Jordi Miró i Pitu Rigau. També hi era Javi Salamero, que exercia de director esportiu.

El Girona ha volgut aprofitar la celebració per convidar també ex-jugadors de la primera temporada a Segona, la que tornava l'equip a la categoria de plata. Així al dinar també hi han anat Alberto Manga, Felipe, Iván Gómez, David Sánchez i Gabri, entre d'altres. Les abraçades han sigut continues, amb molts protagonistes retrobant-se després de molt temps sense veure's. Tots han coincidit a destacar l'"emoció" que els provocava un acte com aquest i han felicitat el club per haver-lo organitzat. "Allò va ser el primer pilar del que és ara el Girona", ha explicat Raül Agné.

També ha parlat Migue, l'autor del gol de l'ascens el 15 de juny de 2008. Ha destacat que aquella plantilla va fer "pinya" per superar els entrebancs econòmics i esportius que van trobar per davant i que pujar a Segona era l'única esperança per la supervivència del Girona. En aquest sentit s'ha mostrat emocionat per com ha canviat l'estadi de Montilivi durant aquest temps, on ara l'equip i disputa partits de Primera divisió.