Punt i final a la participació de Cristhian Stuani al Mundial de Rússia. La seva selecció, l'Uruguai, ha perdut aquesta tarda el partit de quarts de final que l'enfrontava a França. Els gols de Varane i Griezmann (0-2) han decidit un matx bastant igualat, en què el conjunt gal s'ha mostrat un xic superior i ha merescut passar ronda.

Aprofitant la lesió d'Edinson Cavani, descartat per al matx d'aquesta tarda, Stuani ha estat titular, disputant així el seu segon partit d'aquest torneig. Ha aguantat 59 minuts al damunt del terreny de joc abans de ser substituït per Maxi Gómez.

El central Raphael Varane ha avançat els francesos al minut 40 rematant un servei de falta, mentre que Antoine Griezmann, de l'Atlètic de Madrid, ha deixat el partit vist per sentència a la segona meitat amb un gol afortunat en què el porter Muslera no ha estat gens encertat.