El Girona ha anunciat aquest migdia el seu rival en la 42ena edició del Trofeu Costa Brava. Tornarà a ser un equip de primeríssim nivell. Si el curs passat va ser el Manchester City, aquesta vegada l'escollit és el Tottenham Hotspur, el tercer classificat de la Premier la temporada anterior. Els anglesos tenen a les seves files l'actual màxim golejador del Mundial, Harry Kane, la presència del qual a Montilivi pot estar a l'aire en funció del paper de la seva selecció al Mundial i de quan s'incorpora a l'equip després de les vacances.

El partit es jugarà el proper 4 d'agost a les vuit del vespre i servirà de presentació dels homes d'Eusebio Sacristán davant l'afició a l'estadi de Montilivi. L'equip londinenc, fundat el 1882, és un dels històrics de la Premier anglesa i aquest curs tornarà a competir a la Lliga de Campions, on també va jugar el curs anterior. A la banqueta dels Spurs hi continua un vell conegut dels aficionats catalans al futbol: l'exjugador i exentrenador de l'Espanyol Mauricio Pochettino.

Entre les estrelles del Tottenham, Harry Kane a banda, segon màxim golejador de la Premier, hi ha un munt d'internacionals com el poter Hugo Lloris (França), els defenses Jan Vertonghen (Bèlgica), Davinson Sánchez (Colòmbia), els migcampistes Erik Lamela (Argentina), Moussa Sissoko (França), Christian Eriksen (Dinamarca) i Moussa Dembelé (Bèlgica), i els davanters Son Heung-Min (Corea) i Lucas Moura (Brasil). L'entrenador de porters del Totthenham és Toni Jimenez, que va ser entrenador de porters del Girona el 2009 i que, anteriorment, ja havia estat al club de Montilivi fent de segon de Joan Carrillo, amb l'equip a Tercera divisió (2006/07).

El Costa Brava no està inclòs a l'abonament de temporada. El Girona ha anunciat en un comunicat que oferirà un preu especial als socis, siguin abonats o no. Els socis infantils podran comprar entrades també a un preu més reduït. Els preus seran els següents:

Soci infantil 30 euros (Tribuna) 25 (Preferent coberta) 15 (Preferent) 10 (gols)

Soci adult 45 euros (Tribuna) 40 (Preferent coberta) 30 (Preferent) 20 (gols)

No soci 50 euros (Tribuna) 45 (Preferent coberta) 35 (Preferent) 25 (gols)

Les entrades es posaran a la venda avui mateix a través del web oficial del club i a la botiga de l'estadi de Montilivi.