El Girona ha anunciat aquest divendres la incorporació del davanter de 19 anys Paulino Miguélez, que arribarà a Montilivi procedent del Racing de Santander, mentre els futbolistes d'Eusebio Sacristán prossegueixen la seva concentració de pretemporada a les instal·lacions del Manchester City.

El jugador militarà en un principi a les files del Peralada-Girona B, el filial blanc-i-vermell, amb la qual cosa arriba per potenciar el planter.

Miguélez, "un futbolista molt ràpid, que pot jugar tant d'extrem com més pel centre de l'atac", segons remarca el comunicat amb el qual el club gironí va oficialitzar el fitxatge, va debutar a Segona Divisió amb el primer equip del Racing de Santander als 16 anys i ha estat internacional sub-16, sub-17 i sub-18.

Segons ha informat SER Cantàbria, el futbolista, després d'expressar el seu desig de deixar la disciplina del conjunt càntabre, signarà un contracte per a les tres pròximes temporades amb el Girona, que hauria pagat uns 100.000 euros per a incorporar-lo.