A l´espera de l´arribada de les primeres cares noves, l´altra gran preocupació de l´afició del Girona després dels dos primers amistosos de l´estiu era la manca de gol. Ni contra el Bolton Wanderers (0-0) ni davant l´Oldham Athletic (0-1) el Girona havia aconseguit veure porteria. Ahir, a terres índies, els homes d´Eusebio Sacristán es van deixar anar i van superar el Melbourne City per 6-0. En menys de mitja hora, els blanc-i-vermells ja havien sentenciat un partit dels de costellada de tota la vida. Res a veure va tenir el partit d´ahir amb els dos primers. Ni de bon tros els jugadors del Melbourne City van sortir amb la intensitat dels del Bolton (segona divisió anglesa) o l´Oldham (quarta anglesa). Això va fer que el Girona jugués pràcticament a plaer i anés celebrant gols pràcticament en cada arribada a l´àrea rival fins arribar a les sis dianes. Aquesta tarda, els d´Eusebio se les hauran amb el conjunt local del Kerala Blasters (2/4 de 4).

Els primers gols de la pretemporada van fer que quedés una mica en segon terme la disposició tàctica. Com dimarts contra l´Oldham, Eusebio novament va apostar ahir per un 4-3-3 amb una defensa de quatre i Muniesa de lateral esquerre, Timor de pivot defensiu i Pere Pons i Aleix Garcia per davant i un trident ofensiu format per Portu, Lozano i Borja García. Durant l´estada a Manchester, la plantilla no havia donat gens d´importància al fet d´haver-se quedat sense marcar. El vestidor manifestava que s´estava treballant bé durant la pretemporada i que el gol arribaria en qualsevol moment. No els mancava raó. Abans del quart d´hora de joc, Portu ja havia perforat dos cops la porteria d´un Galekovic desbordat. El mitjapunta manxec va obrir el marcador amb una rematada per baix (m.10) i, al cap de sis minuts, va ampliar-lo amb una suau definició de punxot a l´esquerra del porter. El Choco Lozano es va voler afegir a la festa i, amb poc angle, va rematar una bona centrada d´Aday al segon pal per fer el tercer. L´hondureny va gaudir d´un parell de bones ocasions més abans de la mitja part però una la va neutralitzar el porter i l´altra la va enviar per sobre del travesser.

A la represa, Alcaraz va passar a fer de pivot defensiu, Planas de lateral esquerre i Soni de davanter centre. La tònica va ser la mateixa i Juanpe, de cap a la sortida d´un córner, va ampliar el marcador. El cinquè seria obra d´Andzouana, de rebot. L´extrem del Peralada seria un dels protagonistes de la segona part aportant velocitat i desequilibri per la banda esquerra de l´atac. Després de fer el seu gol, va enviar una rematada al pal i també va tenir encara temps en l´afegit per fer una bona assistència al juvenil Pedro Porro, que, de cap, va signar el 6-0 definitiu.

Aquesta tarda, contra el Kerala

Sense gaire temps per a recuperar-se, el Girona torna a jugar aquesta tarda a Kochi. El rival és el conjunt local del Kerala Blasters, que va ser derrotat pel Melbourne City dimarts en el primer partit del torneig Toyota Yaris La Liga World per 0-6, curiosament el mateix marcador que ahir. És a dir, la lògica diu que el nivell del conjunt indi serà molt més baix que el del Melbourne City i que tocaria una nova golejada del Girona. Sense fitxatges, amb Stuani i Mojica encara de vacances i Ramalho i Coris a Girona lesionats, Eusebio haurà de tornar a dosificar els seus homes aquesta tarda per no sobrecarregar-los de minuts. Ahir Muniesa i Aleix Garcia van ser els únics que van disputar els noranta minuts sencers.

• GIRONA: Bounou (m.65, Vito), Aday (m.46, Porro), Muniesa, Bernardo (m.46, Alcalá), Juanpe (m.65, Montes), Timor (m.46, Alcaraz), Pere Pons (m.65, Granell), Aleix Garcia, Lozano (m.46, Soni), Borja García (m.65, Planas) i Portu (m.65, Andzouana).
  • MELBOURNE CITY: Galekovic, Jamieson (m.63, Pieiras), Delbridge, Graham, McGree, Vidosic, Cáceres (m.36, Fornaroli), Brattan, Atkinson, Wales i O´Halloran.
  • GOLS: 1-0, m.10, Portu; 2-0, m.16, Portu; 3-0, m.24, Lozano; 4-0, m.50, Juanpe; 5-0, m.68, Andzouana; 6-0, m.90, Porro.
  • TARGETES: Brattan (Melbourne City).
  • ESTADI: Jawaharlal Nehru Stadium.